Lashfood

Lashfood

LashFood erbjuder en serie produkter som under 24-timmar ger en kosmetisk ögonfransbehandling för längre, fylligare och starkare fransar. Produkterna är 100% naturliga, helt fria från hormoner, läkemedel och andra skadliga kemikalier och är därför både effektiva och säkra att använda. Ögonfransserumet appliceras på ögonfransarna och ett märkbart resultat syns på bara 3-6 veckor. Det slutgiltiga resultatet ser du efter 12-16 veckor.

För 10 år sedan började Jane Kim och hennes dotter Faith undersöka naturliga sätt att få längre och fylligare ögonfransar. Efter flera års kliniska studier och otaliga experiment hade de utvecklat Phyto-Medic Complex, en unik och kraftfull blandning av örtextrakt som stärker och vårdar dina ögonfransar och ögonbryn på ett naturligt sätt.

LashFoods två nyckelprodukter: LashFood Natural Eyelash Enhanser och BrowFood Natural EyeBrow är världens första och hittills enda eco-certifierade ögonbryns- och ögonfransserum. Nu kan vi istället stimulera tillväxten av våra egna naturliga fransar med hjälp av ögonfransnäring för ett vackert resultat.

Lashfood erbjuder även produkter för vackrare ögonbryn. Forma, definiera och behandla dina bryn för en naturlig look med BrowFood brush-on-gel. Färgade fibrer skapar både längd och volym för att ge dina ögonbryn en perfekt fyllig form, och för dig som inte önskar färg utan endast vill forma brynen så finns den även Browfood clear brow gelfix som har transparent formula. Berikad med ett Nano-Peptid Komplex, en kraftfull peptid-blandning som främjar tillväxt av brynen, och kan användas enskilt eller över en penna för ett långvarigt resultat.Den specialkonstruerade dubbel-sidiga borsten ger dig möjlighet till enkel och snabb applicering. De färgade fibrerna ger intrycket av fylligare bryn.

Applicera GelFix varje morgon for att ge näring till brynen under hela dagen. För bästa resultat, andvänd GelFix med BrowFood Natural Brow Enhancer.