just for men

Just For Men

Just For Men erbjuder skäggfärg och hårfärg för män. Oavsett om du vill täcka de grå, bli mörkare eller få ett fylligare intryck finns det produkter för både hår och skägg.

Just For Men Original Formula Hair är en löddrande permanent hårfärg som är enkel och snabb att använda i duschen, med en verkningstid på bara 5 minuter. Färgen är ammoniakfri och är därför skonsam mot håret. För ett naturligt resultat, välj en färg som är så nära din naturliga nyans som möjligt. Är du osäker är det oftast bäst att välja en ljusare färg – du kan alltid färga om i en mörkare nyans.

Just For Men Mustache & Beard är en färg för skägg och mustasch. Skäggfärgen har en gelkonsistens som är lätt att kamma in i både långt och kort skägg och som är skapad för att färga in de grova ansiktshåren. Kanske har du börjat få vita strån i skägget långt före håret blivit grått? När du färgar ditt skägg ser det jämnare och fylligare ut och kan hjälpa till att matcha skäggets färg med din hårfärg. För ett naturligt resultat, välj en färg som är så nära din naturliga nyans som möjligt. Är du osäker är det oftast bäst att välja en ljusare färg – du kan alltid färga om i en mörkare nyans. Beroende på hur mycket eller långt skägg du har samt hur stora delar av ansiktshåret som ska färgas, kan en förpackning räcka i 1–5 appliceringar.

Båda färgerna finns i ljusbrun, mellanbrun, mörkbrun och svart. Följ alltid bruksanvisningen som följer med din färgprodukt från Just For Men. Köp din hår- eller skäggfärg från Just For Men online här på Apotek Hjärtat.