Bisolvon

Bisolvon erbjuder receptfria läkemedel och medicintekniska produkter vid besvär som torrhosta, rethosta och slemhosta. Alla sorters hosta är påfrestande både för en själv och de som är i ens närhet. Som tur är finns det hjälp att få.

För att hitta rätt hjälpmedel behöver man tar reda på om det är slemhosta eller rethosta man har. Bisolvon löser upp slem i luftvägarna. Genom att ta slemlösande blir slemmet lättare att hosta upp. När man har hosta med segt slem kan det kännas som att hostan aldrig tar slut. För att bli av med slemhosta kan man ta oral lösning från Bisolvon. Den finns i smaker som jordgubb och körsbär/choklad som gör det lättare att ta hostmedicinen.

När man har hosta kan man få tillfällig lindring genom att dricka något varm som te eller vatten med citron. Har man slemhosta kan man testa Bisolvon Citron. Det är tabletter som man löses i varmt eller kallt vatten.

Vid rethosta kan det vara skönt att suga på en tablett för att halsen inte ska bli irriterad. Det finns även medicintekniska produkter som hjälper till att dämpa hostan.

Om man inte vet vilken typ av hosta man har kan man prova Bisolnatural Complete Hostsirap. Den hjälper mot både rethosta och torrhosta och kan tas av vuxna och barn från 1 år.