Better You

Better You grundades 2013 med visionen att hjälpa dig och andra till en hälsosam livsstil och är idag ett av Sveriges ledande företag inom kosttillskott. Varumärket erbjuder naturliga kosttillskott, som bygger på tre värdeord: naturligt, hög kvalité och sockerfritt. Vi är det lilla extra som kan behövas för att få dig att må bra. Det kan handla om kosttillskott under stressiga perioder då du har svårt att sova, du äter vegansk kost och inte får i dig tillräckligt med B12- vitamin, eller du är mycket inomhus och behöver D-vitamin. Det finns perioder då man behöver lite hjälp och då vill vi att den ska vara av god kvalité.

Vi lever idag efter samma värdeord, men har också lagt till orden omtanke och glädje. Det ska vara roligt att leva hälsosamt och det ska vara hållbart både för oss och vår miljö. Vi försöker alltid leta efter ekologiska råvaror, om möjligt göra produkterna veganska och givetvis helt utan syntetiska ämnen. Du ska få kvalité när du handlar av oss. Hela 90 % av våra produkter tillverkas i Sverige och våra råvaror är inhämtade från världens alla hörn för att ge våra kunder högsta kvalité.

I de flesta av våra produkter har vi kombinerat till exempel vitaminer och mineraler med andra näringsämnen som verkar i synergi för att öka biotillgängligheten; det vill säga effekten och upptagningsförmågan i kroppen. Vi tror att om kroppen får ”känna igen” till exempel spenat tillsammans med extra järn så kommer kroppen ”öppna sin famn och välkomna” vårt kosttillskott bättre.  

Nya produkter tas fram utifrån efterfrågan, forskning och trender. Vi tummar aldrig på kvalité och att produkterna är skapade utifrån ett hälsokostperspektiv och för ett hållbart liv.

Handla produkter från Better You online på Apotek Hjärtat!

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.