Babor

Babor

BABOR erbjuder avancerad hudvård med fokus på vetenskap, precision och resultat. Här på Apotek Hjärtats e-handel kan du hitta produkter från serierna BABOR Cleansing, Ampoule Concentrates, Essential Care, Skinovage, SPA och Doctor BABOR.

En av BABORs första och fortfarande mest kända och bästsäljande produkter är tvåfasrengöringen HY-ÖL som rengör huden på djupet utan att påverka hudens egna skyddsbarriär. De lyxiga ampullerna från Ampoule Concentrates innehåller aktiva koncentrat som är ännu mer verksamma än serum. Essential Care erbjuder basen inom hudvård för torr, känslig och fet hud – tydligt och enkelt. Skinovage är mångsidig ansiktsvård med anti-ageing egenskaper för mogen hud. Med den unika EpigenTech Power-peptiden som ingrediens igenom hela serien jobbar produkterna med att stärka hudens celler samtidigt som de är skräddarsydda för olika mogna hudtyper. Doctor BABOR är den mest avancerade hudvården och produkterna är fulla av aktiva ämnen för att effektivt ge resultat vid olika behov som kan uppstå vid mogen hy, vuxenakne, känslig hud, rosacea med flera.

Ett av BABORs mål är att lyfta och framhäva vår naturliga skönhet och produkterna kan med fördel användas av både män och kvinnor i alla åldrar.

År 1956 grundade den tyske biokemisten Michael Babor verksamheten som sedan skulle komma att bli tre generationers familjeföretag, som idag producerar cirka 40 miljoner skönhetsampuller per år. Det hela började med en svart ros, vilken återfinns i varumärkets logga, som ska symbolisera fullkomlig skönhet. Med fullkomlig skönhet i fokus bedriver BABOR sin egen forskning och skapar allt från idé till produkt, med effektiv hudvård för olika specifika hudtillstånd för att bevara och återskapa en naturlig skönhet. Forskning och utveckling av nya produkter sker i Tyskland, med ett team som består av dermatologer, biokemister, molekylärbiologer, fysiker och hudvårdsexperter.

BABOR arbetar för att skapa hållbara produkter, med ett genomgående hållbarhetstänk från de egna laboratorierna och huvudkontoret till utleverans av de färdiga produkterna. BABOR använder sig till exempel enbart av naturligt producerad elektricitet samt levererar produkterna klimatsmart med hjälp av tjänsten GO GREEN. Det är även en självklarhet att BABORS produkter ej testas på djur.

Unna din hy naturlig skönhet med lyxig välgörande hudvård! Köp dina skönhetsprodukter från BABOR online hos Apotek Hjärtat!