Adidas

Adidas är ett globalt sportvarumärke, välkänt bland annat för sina högkvalitativa sportkläder och skor. Därför utgår de från sport, rörelse och ett aktivt liv i allt de gör. Ledord för varumärket är att hålla allt så enkelt, smidigt och snabbt det går och alltid med siktet inställt på att vara världens bästa sportmärke.

Med Adidas Body Care har de skapat kroppsprodukter som hjälper dig att utnyttja din fulla potential under dagen, både i vardagen och vid träning. Med hjälp av tre olika serier som består av deodoranter och duschgel från Adidas, kan du leva ett aktivt liv i rörelse utan att störas av svett eller dålig lukt.

ADIPOWER - Maximum PerformanceAntiperspiranter med extremt skydd i upp till 72 timmar. Kombinationen av den unika teknologin "Smart Body Response" och en hög halt av svetthämmande ämnen gör att den även klarar extrema situationer, vilket gör den till en perfekt deodorant för dig med en mycket aktiv livsstil. Formulan aktiveras av temperaturhöjningar från ökad kroppstemperatur eller friktion och frigör doft efterhand för att bibehålla en fräsch känsla länge.

ADIPURE – Pure PerformanceMilda deodoranter och duschgel som passar utmärkt för känsliga hudtyper. Deodoranterna, som skyddar mot dålig lukt i upp till 48 timmar, är alkoholfria och innehåller inga aluminiumsalter. Med den patenterade "Cotton Tech"-teknologin absorberar den lukt utan att täppa till porerna och låter därför huden i dina armhålor andas. Adidas Adipure duschgelé är mjuk och återfuktande och helt fri från tvål samt innehåller inga färgämnen.

CLIMACOOL – Performance in MotionMed antiperspiranter från Adidas Climacool kan du hålla dig fräsch och behålla en nyduschad känsla hela dagen. Den anpassar sig efter tempot på din dag och skyddar mot svett och svettlukt i upp till 48 timmar. Deon innehåller doftkapslar som aktiveras av rörelse, så att du håller dig fräsch och behåller en nyduschad känsla hela dagen.