Acasia Skincare

Acasia Skincare är en ny svensk hudvårdsserie utvecklad av Anna Karin Wahlberg tillsammans med erfarna kemister på Dr Temts Laboratories i Wien. Laboratoriet har över 40 års erfarenhet av forskning inom avancerade hudvårdsprodukter och här kombinerar man det bästa från naturen med modern forskning.

Grundaren har under sina 30 år som hudterapeut noterat vilka produktsammansättningar och ingredienser som är verksamma och mindre verksamma. Just därför valde hon att utveckla en egen effektiv hudvårdsserie som hjälper huden att bli klarare, slätare och se bättre ut.

För Acasia har det varit viktigt att utveckla en okomplicerad hudvårdsserie som dessutom håller absolut högsta nivå på kvalitet och effektivitet. Produkterna kommer i hygieniska tuber istället för burkar, eftersom det är det mest miljövänliga och resevänliga sättet att förpacka en hudvårdsprodukt.

Alla produkter har en väl utvald kombination av ingredienser som arbetar tillsammans för att balansera och bygga upp huden. Produkter i Acasia Skincare är fria från parabener och mineraloljor. Missa inte den fantastiska Lift Me Up Sheet Mask, en välfuktad arkmask med vitamin E och kollagenserum för en smidig och spänstig hy med lyster. Masken är en av finalisterna i Daisy Beauty Awards 2018.

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.