I sommar blir det ännu enklare för dig att ta vaccin mot TBE, kolla upp dina födelsemärken och ta ett antikroppstest för Covid-19. Min Doktor öppnar upp 12 sommarkliniker på olika ställen över hela landet, alltid i nära anslutning till Apotek Hjärtat. Vi arbetar tillsammans för att vara nära dig, så att din väg till hälsa blir kortare. Min Doktors legitimerade sjuksköterskor kommer att ta väl hand om dig.

 

Till Min Doktor

 

TBE vaccination

De vanligaste sjukdomarna som sprids via fästingar är TBE (även kallad fästingburen hjärninflammation och borrelia). Det finns ingen botande behandling för TBE, som kan leda till både hjärninflammation och hjärnhinneinflammation, men det går att vaccinera sig.

Hitta din närmsta sommarklinik och gå på drop-in för vaccination.

 

Kolla dina födelsemärken

Födelsemärken kan uppstå överallt på huden och uppkommer naturligt redan hos små barn. Antalet födelsemärken ökar av ålder, ärftlighet eller om man utsätts för mycket sol. Vid graviditet eller andra hormonella förändringar är det också vanligt att få fler födelsemärken.

Nu erbjuder Min Doktor dig att kolla dina födelsemärken. Hitta din närmsta sommarklinik och gå på drop-in för kontroll.

 

Covid 19

Min Doktor och Hjärtat ber alla kunder att hålla avstånd, undvika trängsel och stanna hemma om man uppvisar minsta förkylningssymptom. På Min Doktors sommarkliniker arbetar utbildad vårdpersonal med stor erfarenhet av basala hygienrutiner, och klinikens allmänna ytor spritas regelbundet av.  

Du som kund kommer kunna ta en digital kölapp på plats, via en QR kod, där du sen får ett sms när det är din tur. På så sätt behöver du inte stå i kö medan du väntar. För att undvika köbildning finns även värdar på plats utanför sommarklinikerna som säkerställer att avstånd hålls och svarar på dina frågor. 

 


Öppettider

Min Doktors sommarkliniker kommer ha drop-in för dig:
Tisdag - Fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-16.00.

 

Här hittar du Min Doktors sommarkliniker

Mer information om vilka städer Min Doktors sommarkliniker kommer att finnas på samt priser, hittar du på mindoktor.se/sommarkliniker

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.