Covid-19 antikroppstest

 
På flera av våra apotek erbjuder vi antikroppstester som visar om du tidigare haft covid-19.

Testerna utförs tillsammans med 
Min Doktor via drop-in, ingen tidsbokning krävs. Testet är endast till för dig som inte har några symptom. Läs mer om antikroppstestet och hitta din närmaste mottagning hos Min Doktor.

Vill du testa dig hemma? Läs mer här

 

Övriga orter

För antikroppstest i Finspång, Norrköping, Linköping, Mjölby, Motala, Tranås, Vimmerby, Gamleby, Oskarshamn, Kalmar, Nybro, Huskvarna, Jönköping - klicka här för info och öppettider

 

Inför testet

Du som testas ska vara över 18 år (16 år i vårdnadshavares sällskap) och du ska ha varit helt symptomfri i minst 14 dagar. Detta dels för att antikroppar ska hinna utvecklas, dels för att minimera smittorisken vid våra mottagningar. Testet ger inte svar på om du har covid-19 vid testtillfället.

 


Observera att vi inte erbjuder test för pågående Covid-19 infektion, ett så kallat PCR-prov. För mer information om PCR-prov, ring eller läs mer om vad som gäller för din region på 1177.se

 

 

Testa dig hemma

Om du hellre vill testa dig hemma kan du beställa hem Dynamic Code Test för Covid-19 Antikroppar

Provet tas genom ett stick i fingret. Du får svar 2 vardagar efter att provet ankommit till Dynamic Codes laboratorium. Testet är CE-märkt och registrerat hos läkemedelsverket.

Om du haft eller har symptom för covid-19 bör du vänta minst 2-4 veckor efter du blivit frisk innan du gör provet. Annars finns risk att antikropparna ännu inte uppträtt i blodet. Provet kan även tas av dig som inte upplevt några symptom alls.

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.