Valerie Aflalo x Idun Minerals

Mode och skönhet går hand i hand med riktigt bra hud- och ansiktsvård. Här presenterar Valerie Aflalo, i samarbete med Idun Minerals, sina fyra favoritprodukter för ansikte och makeup samt berättar lite om varför hon väljer att använda just dessa.

Valerie Aflalo är känd som kläddesigner och grundare bakom det väletablerade klädesmärket Valerie. Med vackra plagg i klassisk design och härliga material, med en lyxigt elegant känsla kan man ana inspiration från Frankrike där Valerie delvis har sina rötter. Valerie är även en uppmärksammad bloggare och influencer som ger en smygtitt i hennes tillvaro som både småbarnsmamma och karriärkvinna med allt vad det innebär. Valerie Aflalo vann titleln Fröken Sverige år 2000 och fick därmed även representera Sverige i skönhetstävlingen Miss Universum. 

Valeries fyra favoriter från Idun Minerals

Idun Minerals Oil Serum

"Den här oljan är en riktig lifesaver dessa vårtider när huden är torr som fnöske. Jag lägger den morgon och kväll innan min make och det är det första och det sista som jag gör om dagen. Oljan sjunker fint in i huden och ger den ett extra skal och ett nästan magiskt glow. Jag älskar att ha djup glow i ansiktet och känner mig fräsch och fin trots att det är kallare ute."

 

 Idun Minerals Foundation Norrsken

"Som ett andra mycket piggare skinn är den här basen eller underlagskrämen som man ju även kallar den. Jag tycker att en fin hud är bland det viktigaste när det gäller min make up. Är basen bra så kan det liksom inte bli fel, därefter"

 

 

Idun Minerals Ögonskuggepalett Brunkulla

"Älskar den här skuggan med fyra nyanser av riktigt härliga jordnära färger!!! Just de jordnära färgerna passar mig perfekt med sina brända toner med mycket skimmer i, en riktig favorit hos mig som älskar glow!"

 

 

 Idun Minerals Magna Mascara

"Sen ett år tillbaka använder jag inte heller fransförlängning så en ordentlig mascara är A och O, IDUNs Magna mascara  är ju galet bra, mina fransar blir långa och fylliga och den sitter jättebra hela dagen."

 

  

 

Upptäck Valerie Aflalos Idun-favoriter


Taggar: skönhet , smink , ansiktsvård

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.