Skönhet på burk - 3 ätbara skönhetsprodukter

Skönhet kommer inifrån, det vet vi alla. Här tipsar vi om tre förskönande – ätbara – produkter som ger uttrycket en lite bredare innebörd.

Med åren dyker det upp allt fler innovativa skönhetsprodukter som du tillför via munnen. Hos Apotek Hjärtat finns flertalet olika kosttillskott för olika behov. Här får du tips på tre olika varianter vars ingredienser fokuserar på att främja hud, hår och naglar. Dessutom är de både smidiga och enkla att använda – till och med goda.

Silicea Beauty Shots
– skönhetsshot med fruktsmak

Addera den här lilla dospåsen i din smoothie, juice eller annan valfri dryck – eller drick den för sig själv som en (vårdande) shot. Det är ett kosttillskott som innehåller biotin och selen. Biotin bidrar till normalt hår och hud och är en vanlig ingrediens i kosttillskott som förebygger håravfall. Selen som bidrar till normalt hår och förebygger sköra naglar.

Silicea Beauty Shots smakar fräscht av grapefrukt, fläder, svarta vinbär, jordgubbar och hallon. Varför inte ha det som rutin att dricka en ”skönhetsshot” vid frukostbordet eller mellanmålet. Snabbt, smidigt – och gott.

 

Skin Care Collagen Filler
– anti-age i tablettform

Det här är ett kosttillskott i tablettform vars sammansättning har en positiv inverkan på din hud. Innehåller kollagen, astaxantin, granatäpple och tomat. Kollagen är en viktig byggsten för en elastisk och ungdomlig hud, det finns naturligt i huden men avtar med åren. Astaxantin kallas ibland för ”kungen av karotenoider” och är en kraftfull antioxidant. Den kan förebygga synliga ålderstecken på huden, motverka torr hud och kan även ha en stärkande och skyddande effekt på huden. C-vitamin bidrar till hudens normala funktion av kollagenbildning.

Skin Care Collagen Filler är tabletter som du sväljer. De första åtta veckorna intas fyra tabletter per dag, och därefter räcker det att du tar två tabletter per dag.

 

A to K spray Care
– vitaminspray med mintsmak

Tycker du det är obehagligt att svälja kosttillskott som tabletter kan du med fördel välja denna sprayform. Det är ett närande kosttillskott som innehåller biotin, vitamin A och selen. Dessa ingredienser har positiv effekt på hår, hud och naglar.

A to K spray Care smakar uppfriskande av mint, spraya två gånger i munnen en gång per dag. Ett smidigt sätt att få i dig extra näring som främjar ditt yttre. 

Lästips: Vitaminer och mineraler i sprayform

 

Se dessa typer av kosttillskott och vitaminer som smidiga komplement till din befintliga hudvårdsrutin och kosthållning.

 

Fler populära kosttillskott för hår, hud & naglar


Taggar: skönhet , kosttillskott , vitaminer , hudvård , hårvård

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.