Taggar: hudvård , serum

Boosta din hudvård med serum

Serumet har länge haft en given plats i badrumsskåpet hos många hudvårdsfantaster. Men serumet borde vara en självklar del av alla kvinnors och mäns dagliga hudvårdsrutin. Serumet är nämligen den lilla produkten som kan göra hela skillnaden!


Varför ska jag använda ett serum?

Serumets molekyler är mindre än i vanliga dag- och nattkrämer vilket gör att det lättare kan tränga ner djupare i huden där det ger mer effekt. Tack vare de små molekylerna tas serumet dessutom snabbt upp av huden. Du hinner knappt känna serumet på huden innan det har absorberats. Ett serum har även en förstärkande effekt av efterföljande krämer. Det är helt enkelt ett sätt att få ut det bästa av de krämer du använder!

Hur använder jag ett serum?

Serum appliceras alltid innan du smörjer in din vanliga dagkräm eller nattkräm. För bästa effekt bör du använda serumet både morgon och kväll på väl rengjord hud. Och glöm inte att även smörja in dekolletaget då huden där har samma behov som huden i ansiktet!

Revolutionerande nyhet: No7 Lift & Luminate Triple Action Serum

No7 Lift & Luminate Triple Action Serum är No7s effektivaste serum hittills och har i kliniska studier bevisats minska synligheten av rynkor samt ge känslan av en fastare hud och en jämnare hudton.

Över 1000 kvinnor har testat serumet och upplevt bra resultat. Efter 2 veckor upplevde 87% av kvinnorna att deras hud kändes yngre och efter 8 veckor upplevde 80% av kvinnorna att deras hud både kändes och såg bättre ut än på länge.

No7 Lift & Luminate Triple Action Serum passar för alla hudtyper och är speciellt framtaget för dig som är 40 år eller äldre.

Här hittar du flera olika serum


Taggar: hudvård , serum

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.