Hudvårdsrutin för en skimrande höst

När vi går från sommar till höst har den där härliga lystern som byggts upp under sköna, varma sommardagar en tendens att falna. En uppdaterad hudvårdsrutin kan hjälpa dig att behålla glowet och samtidigt ge en välbehövlig fuktboost. Den här rutinen i sex steg ger en strålande hy hösten ut!

 1.  
 2. 1
  ACO Face Pure Glow Renewing Daily Cleanser

  Denna rengöring innehåller salicylsyra (BHA) som hjälper gamla och torra celler i överhuden att falla av – vilket lämnar plats för ny hud. Syran hjälper även till att jämna ut fina linjer och att mjuka upp hudstrukturen. Massera in på fuktig hud varje morgon och kväll och skölj med vatten för vacker lyster. På kvällarna fungerar den fint som sminkborttagning och rengöring.

 3. 2

  N.C.P. Essentials Enzymatic Peeling

  Fortsätt med denna enzympeeling berikad med BHA- och AHA-syror som avlägsnar döda hudceller. Peelingen är krämig, lätt att applicera och känns härligt len mot huden. Låt sitta 3 minuter första gångerna för att vänja huden. När du vant dig kan den med fördel sitta 10–15 minuter. Skölj av med ljummet vatten och badda ansiktet torrt.

 4. 3

  Avène Soothing Radiance Mask

  Denna mask kan du använda efter steg 2 cirka två gånger i veckan. Masken är djupt återfuktande och passar för känslig och torr hösthy. Den ger lyster och livar upp glåmig hy med hjälp av ingredienser från röda frukter.

 5. 4

  Apolosophy Face Hydrating Toner

  Fortsätt med ett lugnande och återfuktande ansiktsvatten som rengör på djupet. Vattnet tar bort de sista resterna av smuts och smink och ger huden en frisk och fräsch känsla. Badda in vattnet med en bomullsrondell på ansikte och hals, du behöver inte skölja av.

 6. 5

  Indy Beauty Moisturising Elixir Serum

  Äntligen dags för ett lyxigt och djupverkande fuktserum! Massera in serumet, med extrakt från vit pion och näckros, över ansikte och hals. Serumet korrigerar missfärgningar, stärker hudens naturliga fuktbarriär och ger en återfuktad hy med skinande lyster.

 7. 6

  No7 Beautiful Skin Day Cream Normal/Oily SPF 15 

  Avsluta med en lätt, återfuktande och uppfräschande ansiktskräm. Krämen innehåller zink och trollhassel som minskar talgproduktionen och drar samman porerna. Den innehåller dessutom spf 15 och UVA-skydd.


Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.