Taggar: vikt , hälsa

Få en hälsosam nystart med WW ViktVäktarna

Känner du att du vill få en mer hållbar och hälsosam livsstil? Med hjälp av WW ViktVäktarnas smarta kom igång-boxar kan du enkelt börja förändra dina vanor redan i dag

Är du redo att ge dig själv en hälsosam nystart – men vet inte hur du ska gå tillväga? Bli medlem i WW ViktVäktarna och låt dem hjälpa dig att förändra dina vanor och gå ner i vikt på ett hälsosamt och hållbart sätt.

– Vi vet att övervikten ökar, vilket är bekymmersamt då vi också vet att övervikt är en riskfaktor för olika sjukdomar. Samtidigt är det glädjande att många har en önskan om att skapa en mer hälsosam livsstil, något vi på WW ViktVäktarna kan bidra med. Vårt program är vetenskapligt dokumenterat och det hjälper människor att må bättre och skapa en mer hälsosam och mer hållbar livsstil, säger Karin Nileskog, kostexpert på WW ViktVäktarna.

 

På Apotek Hjärtat finns WW ViktVäktarnas medlemskap förpackade i smarta kom igång-boxar innehållandes 4 veckomenyer för att ge dig den perfekta starten på din hälsoresa. Du kan välja mellan två medlemskap, Digital och Coach + Digital. Som Digitalmedlem gör du hälsoresan på egen hand med hjälp av WW ViktVäktarnas prisbelönta app. Med medlemskapet Coach + Digital får du, förutom appen, också hjälp av certifierade coacher och kan delta i workshops fysiskt eller virtuellt.


– Om man känner att man vill göra förändringarna på egen hand väljer man det digitala erbjudandet, men vår erfarenhet säger att de flesta uppnår ännu bättre resultat med stöd och support – antingen i digital eller fysisk form. Ensam är inte ofta stark i dessa situationer, utan det är viktigt att ta hjälp av andras erfarenheter och kunskap, säger Karin Nileskog.

 

Nyhet för 2021 – mittWW+


Med nyheten mittWW+ gör du en hälsocheck och lär dig mer om hur du äter, motionerar, sover och tänker. Vetenskap visar att allt detta spelar roll för din viktminskning. Du matchas med en av tre viktminskningsplaner, Grön, Blå eller Lila, genom att fylla i ett frågeformulär som ställer en rad frågor om dina matpreferenser, aktivitetsnivå, livsstil och inställning till viktminskning. Alla planer är lika effektiva för viktminskning. Nya mittWW+ tar ett helhetsgrepp om din hälsa!

 

Båda medlemskapen ger dig tillgång till WW ViktVäktarnas app där du enkelt kan registrera det du äter samt hur mycket du rör på dig. Det finns även en scanning-funktion som låter dig scanna livsmedel när du är och handlar. Praktisk att använda när du är på språng för att lätt hålla koll på vad du äter.

– Appen är stommen i vårt program där du får info om hur mycket just du ska äta, baserat på kön, vikt, längd och ålder. Appen hjälper dig också att ta kontroll över ditt matintag, vilket är nyckeln till att skapa nya vanor. Men vi nöjer oss inte med det, du får även tips och support kring aktivitet, mindset och sömn, alla viktiga faktorer i en hälsosam livsstil. säger Karin Nileskog.


Utöver de smarta kom igång-boxarna erbjuder WW ViktVäktarna även goda bars och andra snacks som är perfekta som mellanmål eller i andra situationer där du vill ha något gott att mumsa på.

 

Det här ingår i de olika boxarna

 

Kom igång med WW ViktVäktarna Digital

Kom igång med WW ViktVäktarna Digital är en startbox med 3 månaders Digital-medlemskap (värde 897 kr).

Med medlemskapet Digital får du tillgång till de smarta redskapen i WW ViktVäktarnas App och på ViktVäktarna.se. Med appen håller du enkelt koll på maten och dina aktiviteter, och du får även stöd och support kring mindset och sömn. Där finns dessutom tusentals recept och annan inspiration att ta del av.

Förutom den smarta streckkodsläsaren som du använder för att registrera det du äter, finner du även WW Community där du kan få stöttning och pepp från andra medlemmar. Allt för att göra det så enkelt för dig som möjligt att lyckas med dina personliga mål.

I startboxen finns allt du behöver för att komma igång med din hälsoresa redan idag, inklusive fyra veckomenyer som är framtagna exklusivt för den här startboxen.

 

Kom igång med WW ViktVäktarna Coach + Digital

Kom igång med WW ViktVäktarna Coach + Digital är en startbox med 2 månaders Digital & Coach-medlemskap (värde 998 kr).

Med medlemskapet Coach+Digital får du tillgång till smarta redskap i WW ViktVäktarnas App och på ViktVäktarna.se samt Wellness Coacher på utvalda orter runt om i Sverige och livesända workshops. På ViktVäktarna.se hittar du en ort eller livesänd workshop som passar dig.

På en workshop får du coachning, stöd och support. Du följer tillsammans med gruppen och din Wellness Coach WW ViktVäktarnas program och får ta del av utmaningar, samt stöd av gruppmedlemmarna.


Med WW App håller du enkelt koll på din mat och dina aktiviteter, och du även får stöd och support kring mindset och sömn. Här finns dessutom tusentals recept och annan inspiration. Förutom den smarta streckkodsläsaren som du använder för att registrera det du äter, finner du även WW Community där du kan få stöttning och pepp från andra medlemmar. Allt för att göra det så enkelt för dig som möjligt att lyckas med dina personliga mål.


I startboxen finns allt du behöver för att komma igång med din hälsoresa redan idag, inklusive fyra veckomenyer som är framtagna exklusivt för den här startboxen.

 

3 unika fördelar med WW ViktVäktarnas snacks, bars och godis

  • De är portionskontrollerade och stillar ens sötsug och uppmanar inte till överkonsumtion.
  • De är SmartPointsberäknade och underlättar för en om man följer WW ViktVäktarnas program.
  • De har låg fetthalt och lågt kaloriinnehåll.

Taggar: vikt , hälsa

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.