Taggar: vikt , hälsa

Få en hälsosam nystart med WW ViktVäktarna

Känner du att du vill få en mer hållbar och hälsosam livsstil? Med hjälp av WW ViktVäktarnas smarta kom igång-boxar kan du enkelt börja förändra dina vanor redan i dag


Är du redo att ge dig själv en hälsosam nystart – men vet inte hur du ska gå tillväga? Bli medlem i WW ViktVäktarna och låt dem hjälpa dig att förändra dina vanor och gå ner i vikt på ett hälsosamt och hållbart sätt.

– Vi vet att övervikten ökar, vilket är bekymmersamt då vi också vet att övervikt är en riskfaktor för olika sjukdomar. Samtidigt är det glädjande att många har en önskan om att skapa en mer hälsosam livsstil, något vi på WW ViktVäktarna kan bidra med. Vårt program är vetenskapligt dokumenterat och personligt anpassat så att det lätt går att applicera i vardagen.  Vi är alla unika och för att skapa en mer hälsosam och hållbar livsstil måste programmet kunna anpassas efter varje individs behov och önskemål,  säger Karin Nileskog, kostexpert på WW ViktVäktarna.

På Apotek Hjärtat finns WW ViktVäktarnas medlemskap förpackade i en kom igång-folder. Du gör  hälsoresan på egen hand med hjälp av WW ViktVäktarnas prisbelönta app där du har tillgång till tusentals recept, ett eget community med andra medlemmar och mycket annat.

– Om man känner att man vill göra förändringarna på egen hand väljer man det digitala erbjudandet, men vår erfarenhet säger att de flesta uppnår ännu bättre resultat med stöd och support – antingen i digital eller fysisk form. Ensam är inte ofta stark i dessa situationer, utan det är viktigt att ta hjälp av andras erfarenheter och kunskap, säger Karin Nileskog.

 

Nyhet – programmet PersonligaPoints


Med programmet PersonligaPoints kommer du bli ombedd att fylla i ett frågeformulär om dina matpreferenser. Detta, i kombination med annan personlig information som längd, vikt, ålder och kön gör det möjligt för oss att ta fram en för dig unik och speciellt anpassad plan som antingen kommer att hjälpa dig att gå ner i vikt eller behålla en hälsosam vikt, allt utifrån vad du själv önskar. Programmet bygger på en vetenskapligt framtagen formel som guidar dig till mat som har ett högre innehåll av hälsosamma fetter, fibrer och protein, och ett lägre innehåll av tillsatt socker och mättat fett.

 

Mer om WW ViktVäktarnas Kom-igång paket

Medlemskapet ger dig tillgång till WW ViktVäktarnas app där du enkelt kan registrera det du äter samt hur mycket du rör på dig och hur du sover. Det finns även en scanning-funktion som låter dig scanna livsmedel när du är och handlar. Praktisk att använda när du är på språng för att lätt hålla koll på vad du äter.


– Appen är stommen i vårt program där du får info om hur mycket just du ska äta, baserat på längd, vikt ålder och kön. Appen hjälper dig också att ta kontroll över ditt matintag, vilket är nyckeln till att skapa nya vanor. Men vi nöjer oss inte med det, vi kommer även att guida dig i rätt riktigt när det gäller att skapa hälsosamma vanor som att äta mer grönsaker, välja vatten som dryck och att vara mer aktiv, viktiga faktorer för en långsiktigt hälsosam livsstil, säger Karin Nileskog.

 

 I startboxen finns allt du behöver för att komma igång med din hälsoresa redan idag, inklusive fyra veckomenyer som är framtagna exklusivt för den här startboxen.

 

Utöver ett medlemskap hos WW ViktVäktarna erbjuder vi även goda bars och andra snacks som är perfekta som mellanmål eller i andra situationer där du vill ha något gott att mumsa på.

3 unika fördelar med WW ViktVäktarnas snacks, bars och godis

  • De är portionskontrollerade och stillar ens sötsug och uppmanar inte till överkonsumtion.
  • De är SmartPointsberäknade och underlättar för en om man följer WW ViktVäktarnas program.
  • De har låg fetthalt och lågt kaloriinnehåll.
Taggar: vikt , hälsa

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2022 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.