Ätbart kollagen - få ungdomlig hy!

Kollagen är ett naturligt protein och en viktig byggsten för huden. Men visste du att det går att äta kollagen? Läs mer om några av våra olika skönhetstillskott – med föryngrande och spänstgivande egenskaper för din hy.


Kollagen är känt för att stärka hudens elasticitet, spänst och fyllighet. I takt med att vi åldras minskar hudens naturliga produktion av kollagen. En mindre kollagenhalt i huden leder till att fina linjer och rynkor förekommer samt att hudens elasticitet försämras. Även ditt hår och dina naglar kan påverkas av detta.

Det finns ätbara skönhetstillskott med antiage-egenskaper i form av tablett, pulver eller dryck – där kollagen är den gemensamma nämnaren. Se det som ett komplement till din dagliga skönhetsrutin. Resultatet? Du kan få starkare, friskare och ungdomligare hy, hår och naglar.

4 produkter som innehåller hudvårdens stjärnspelare – kollagen:

 1. 1

  WellAware Health Collagen Beauty + Zink Selen – pulver

  WellAware Health Collagen Beauty + Zink Selen är ett kosttillskott med hydrolyserat kollagen typ 2 kombinerat med zink och selen. Kan bidra till att bibehålla en normal kvalitet hos hår, naglar och hud och intas en gång per dag, blandat med valfri varm eller kall dryck.

 2. 2

  New Nordic Skin Care Collagen Filler – tablett

  Detta tillskott är främst för huden och innehåller marint kollagen, granatäpple, astaxantin och tomat. C-vitaminet bidrar till normal kollagenbildning och stärker din hy. Börja med att äta 2x2 tabletter dagligen i åtta veckor, därefter 2 tabletter per dag i samband med måltid.

 3. 3

  Litomove Nyponpulver Kollagen – tablett

  Dessa tabletter innehåller koppar, C-vitamin och nyponextrakt. Även om tabletten inte rymmer något kollagen så ser vitamin C till att stimulera kollagenproduktionen och bibehålla benstommens normala funktion. Nypon bidrar till rörliga leder och koppar en normal bindväv. Svälj 1 tablett dagligen.

 4. 4

  Elexir Kollagen Hydrolyserat 120 tabletter – tablett

  Elexir Kollagen är ett kosttillskott med hydrolyserat kollagen av typ 1, 2 och 3. från fisk, nöt och kyckling. Tillskottet är förstärkt med bland annat vitamin C som kan bidra till en normal kollagenbildning samt kan ha betydelse för broskets och hudens normala funktion. Tag 4 tabletter dagligen i samband med mat.

   


Taggar: anti age , hudvård , skönhetstillskott , kollagen

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.