VICHY LIFT ACTIVE – Anti-Age hudvårdsrutin

Få ut det mesta av din anti-age rutin genom att börja redan innan de första rynkorna börjar visa sig. Ofta kommer den bästa anti-age vården vara förebyggande. Därför kan du gott och väl använda anti-age produkter redan innan du fyllt 40 år, och ännu hellre före de första ålderstecknen uppstår. Din hy har olika behov under dagen och natten – precis som du själv har. Därför kommer en bra anti-age hudvård bestå av olika produkter i din morgon- och kvällsrutin. Det är lika viktigt att vårda din hud på morgonen som på kvällen, om du önskar motverka ålderstecken i huden. Vichy har skapat en hudvårdsserie, Liftactiv, som är särskilt utvecklad för att hjälpa dig ge din hud anti-age hudvård både under dagen och natten. I denna artikel svarar vi på just dessa frågor. Vi hjälper dig också med en enkel och effektiv anti-age rutin som du kan börja med när som helst – varför inte idag?

 

Anti-age hudvård – morgonrutin

För att få den bästa starten på dagen har vi alla våra egna rutiner. Det kan vara hälsosam frukost, en kort springtur eller ett långt bad som ger oss känslan av välbefinnande och energi. Om du också vill ge din hud en bra start på dagen kan du med fördel kombinera dina nuvarande rutiner med en anti-age hudvårdsrutin.

Anti-age serum

När din hud är ren och fräsch är den redo för nästa steg i din anti-age hudvård – Liftactiv Specialist B3 Serum. Detta anti-age serum innehåller aktiva ingredienser som niacinamid, C-vitamin, vulkaniskt vatten från Vichy och bio-peptider som tillför huden fukt och hjälper att minska pigmentfläckar och rynkor. Anti-age serumet har en superlätt och behaglig konsistens som lämnar huden jämn och silkeslen.

Ansiktskräm

För bästa resultat rekommenderar vi att du använder en vårdande fuktkräm efteråt. Liftactiv Collagen Specialist Dagkräm ger fukt i 48 timmar och hjälper att förbättra hudens spänstighet och reducerar rynkor. Krämen har en lätt konsistens och absorberas snabbt, utan att kännas kladdig på huden.

Solskydd

Avsluta din morgonrutin med solskydd. Med Capital Soleil UV Age Daily SPF50+ får du en solkräm med bredspektrigt UV-skydd mot UVA- och UVB-strålar. Den förebygger rynkor, pigmentering och oxidativ stress orsakat av solens strålar samt förorenande partiklar. Solkrämen har en ultralätt och osynlig finish på huden, vilket även gör det till en bra make-up bas.

Anti-age hudvård – kvällsrutin

Efter en lång och kanske hektisk dag behöver din hud en bra kvällsrutin innan du lägger dig. En fast hudvårdsrutin på kvällen kan vara det perfekta sättet att varva ner och göra din kropp redo för en god natts sömn.

Ansiktsrengöring

Börja med en skonsam rengöringsmousse Vichy Pureté Thermale Cleansing Foam, som effektivt avlägsnar orenheter från huden. Din hud kommer kännas fräsch och bli klar för nästa steg i din kvällsrutin.

Anti-age serum

När din hud är rengjord applicerar du Liftactive Specialist B3 Serum som ger huden fukt, minskar pigmentfläckar och reducerar rynkor. Anti-age serumet kan både fungera i din morgon- och kvällsrutin som ett vårdande, fuktgivande komplement till exempelvis din nattkräm.

Nattkräm

Precis som i din morgonrutin bör du komplettera anti-age serumets effekt med en nattkräm som ger ordentligt med fukt. Liftactiv Collagen Specialist Nattkräm är en rekommendation för att ge optimal återhämtning till huden och stärka hudens naturliga barriärfunktion. Du kommer vakna med en hud som känns fräsch och utvilad.

 

För att motverka ålderstecken är tid viktigt. Med dessa produkter och beskrivningar hoppas vi ge dig ett enkelt sätt att ta hand om din hud på bästa sätt – precis som den förtjänar.


Taggar: vichy , hudvårdsrutin , anti age
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.