Taggar: l300 , nyhet , hudvård , kroppsvård

Upptäck L300s nyheter för kroppen

Ansiktsvård har blivit en symbol för egentid och för många är hudvård ett stort intresse. Men det finns fortfarande en del som är eftersatt: huden på kroppen.​​ Varför tar vi så bra hand om huden i ansiktet som utgör 3% av vår totala hud, men lägger inte samma fokus på kroppen? Nu kommer L300 med 3 spännande nyheter för kroppen – som alla ger effekt som både syns och känns. ​Upptäck L300 kroppsvård och Nutrifying Body Cream, Illuminating Body Lotion och Exfoliating Shower Gel hos Apotek Hjärtat.

Snällt och effektivt från topp till tå

Med aktiva, effektiva och trendiga ingredienser som känns igen från L300s ansiktskrämeroch rengöringar är det lätt att unna kroppen lite fukt, glow och näring. ​Hudkrämerna är oparfymerade och alla produkter har en dokumenterad effekt, är dermatologiskt testade och utan animaliska ingredienser.

Nutrifying Body Cream – en rik och närande hudkräm

L300 Nutrifying Body Cream är en fuktgivande body lotion inspirerad av L300-originalet Intensive Moisture Face Cream, eller den lilla rosa som den också kallas. Hudkrämen ger en boost av näring och fukt till huden och resultatet blir en härligt mjuk och återfuktad hud med stärkt hudbarriär. Hudkrämen innehåller bland annat karbamid, betain, mjölksyra och salt som alla är fuktgivande ämnen som finns naturligt i huden. Upcycled postbiotika stärker hudbarriären och bidrar till en hälsosam hud. Upcycling kan också kallas återbruk och innebär att en sak eller ingrediens som skulle ha blivit avfall istället får ett nytt värde eller användningsområde. Nutrifying Body Cream är oparfymerad och passar dig med torr eller normal hud.

Illuminating Body Lotion – för omedelbar lyster

Är du ett fan av glowig hud så kommer du att älska L300 Illuminating Body Lotion! Den innehåller nämligen ljusreflekterande pigment som ger en omedelbar lyster, precis som den hyllade dagkrämen Instant Glow Day Cream från L300s vitamin C-serie. Hudkrämen är lätt men återfuktande och innehåller vitamin C som är en kraftfull antioxidant som återfinns naturligt i hudens alla lager.​ Den innehåller dessutom squalane som främjar hudbarriären och verkar fuktighetsbevarande, och glycerin som ger fukt. ​Illuminating Body Lotion är oparfymerad och passar alla hudtyper. Använd på dagen, kvällen, inför festen eller på semestern – alla tillfällen då du vill ha en extra glowig hud!

Exfoliating Shower Gel – en mild peeling för kroppen

L300 Exoliating Shower Gel är en duschgel för dagligt bruk med en milt exfolierande effekt. Den innehåller naturliga skrubbartiklar från upcycled aprikoskärnor som hjälper till att peela bort gamla hudceller och ta fram hudens naturliga lyster. Aprikoskärnorna är rester från matindustrin som nu har kommit till ny användning! Duschgelen är milt parfymerad med en frisk och fruktig doft, rengör skonsamt utan att torka ut huden och är anpassad efter hudens egna pH-värde. Resultatet blir en silkeslen, jämn hud med naturlig lyster. Passar alla hudtyper, även känslig hud. 

En innovativ och miljösmart förpackning

Nyheterna från L300 kommer i en innovativ förpackning som både är praktisk och lite snällare mot miljön. Tuberna är tillverkade i mono-material, det vill säga att hela förpackningen består av samma typ av plast vilket gör den bra för återvinning. Den innovativa korken bidrar till att förpackningen innehåller 50% mindre plast jämfört med en standard 200 ml tub.

Hudvård utan konstigheter

L300 är ett svenskt hudvårdsvarumärke som erbjuder milda, prisvärda och dokumenterat effektiva produkter som återfuktar och balanserar på hudens egna villkor. Så att det ska vara enkelt för dig att ta hand om din hud. Med L300 hudvård och kroppsvård kan du ge huden kärlek utan att krångla till det. Hudvård utan konstigheter helt enkelt. 

 


Taggar: l300 , nyhet , hudvård , kroppsvård

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.