Taggar: hudvård , ida warg , nyhet

Hudvård från IDA WARG Beauty

Du är unik och din hud likaså. IDA WARG Beauty har tagit fram hudvårdsprodukter av högsta kvalitet med hjälp av några utav Sveriges främsta formulerare. Sortimentet av unika hudvårdsprodukter erbjuder skonsamma och effektiva lösningar för alla dina hudvårdsbehov. Alla produkter är 100% veganska och cruelty-free.

    

RADIANT GLOW

En aktiv serie med fokus på att framhäva lyster i din hud. Innehåller effektiva och välbeprövade ingredienser så som AHA, PHA, Vitamin C, Niacinamid, Bakuchiol och Peekabo-aktiv. Kombinationen av dessa ingredienser hjälper dig att bli av med döda hudceller och ger huden en fantastiskt lyster.

   

SOOTHING RICH

En superrik och lugnande serie med mjukgörande och närande ingredienser som Sheasmör, oljor (Avokadoolja, Nordic Oat Oil, Mandelolja) samt Squalane och Grönkaviar. Produkterna är utvecklade för att passa extra torr hud.

  

ULTRA HYDRATION

Här är det fokus på fukt! Produkterna är formulerade med hudälskande ingredienser som hyaluronsyra, Aloe Vera, Blue Tansy och Snow Mushroom. Serien är gjord för att passa de flesta hudtyper, speciellt uttorkad hud i behov av mycket fukt.

 

VAD ÄR AHA-SYRA?
AHA-syra används för att exfoliera bort döda hudceller samtidigt som den påskyndar cellförnyelsen i huden. AHA-syra ger huden lyster samtidigt som den hjälper till att låsa in fukt. Därför är den lämplig för mogen hud då den jämnar ut hudstrukturen. Även lämplig för torr hud.

VARFÖR ÄR GLYCERIN BRA FÖR HUDEN?
Glycerin kan dra fukt från luften runt omkring och hjälpa till att hålla kvar fukten i huden. Glycerin hjälper även till att stärka hudens fuktbarriär och lämnar den mjuk och återfuktad, lugnar rodnad och inflammation i huden och fungerar för de flesta hudtyper.

FÖRDELAR MED NIACINAMID
Niacinamid är en aktiv form av vitamin B3 som används i hudvård för att öka hudens elasticitet, minska porer och arbeta mot pigmentering och ojämn hudton. Niacinamid är också fördelaktigt eftersom det tolereras av nästan alla hudtyper.

VARFÖR ÄR VITAMIN C BRA I HUDVÅRD?
Vitamin C, eller askorbinsyra, är ett vitamin som kroppen varken kan producera eller är särskilt bra på att lagra. Vitamin C har en mild cellförnyande effekt, vilket resulterar i en jämnare, ljusare hudton med lyster. Idealisk för ärr, pigmentering och akne. En annan bra sak med Vitamin C i hudvård är att det främjar produktionen av proteinet kollagen som ger huden fyllighet, fasthet och spänst. När du åldras tappar du kollagen, varför Vitamin C, tillsammans med kollagen, har blivit en favoritingrediens inom anti-ageing.


Taggar: hudvård , ida warg , nyhet

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.