Taggar: hårvård , vegansk

Korosh + Laila = Kolai

Att Laila Bagge är en multitalang med många strängar på sin lyra har vi förstått sedan länge. Nu lanserar hon sitt senaste projekt Kolai tillsammans med pojkvännen Korosh – veganska hårvård- och stylingprodukter i snygg förpackning.

 

Laila Bagge har synts och hörts i många olika sammanhang under åren. Vi har vaknat till hennes pigga stämma i morgonradio, lyssnat till hits hon skrivit för bland annat Celine Dion och sett henne både kritisera och hylla Idol-deltagare i Tv4. Men det stannar inte här. Nu lanserar nämligen Laila Bagge och pojkvännen Korosh Kananian tillsammans sin gemensamma satsning Kolai. Ett projekt som föddes en kväll hemma i soffan när Laila beklagade sig över sitt slitna hår som, efter otaliga tv-produktioner med krävande styling, inte var i bästa skick.

 

– Jag var så irriterad över att jag behövde klippa håret i en ny frisyr på grund av alla stylingprodukter som använts för att det skulle se snyggt ut i tv. Jag saknade produkter som fick mitt hår att må bra och som var anpassade efter just min skandinaviska hårkvalitet.

 

Då paret under en längre tid hade pratat om att de ville göra någonting tillsammans kom Korosh denna kväll med idén att de kanske kunde göra hårprodukter.

– Vi började genast att bolla idéer. Några punkter vi snabbt var överens om var att vi ville göra riktigt bra high end-produkter som var både veganska, miljövänliga och prisvärda, berättar Laila Bagge.

 

Resultatet blev Kolai, vilket är en sammansättning av parets namn – Korosh och Laila. En serie om tio vårdande hår- och stylingprodukter av hög kvalitet.

– Alla våra produkter, förutom hårsprayen, innehåller vårdande arganolja, nyttiga vitaminer och mineraler som bygger upp och stärker håret. Det är verkligen ett fantastiskt innehåll. Jag har själv testat produkterna i ett halvår och märker stor skillnad – mitt hår känns mycket friskare och starkare. Och så doftar det ljuvligt.

 

Vilken är seriens nyckelprodukt?

– Det är ju så roligt för jag tycker ju alla våra produkter är nyckelprodukter. Men vår Body Shimmer är en personlig favorit som ger ett fantastisk glow till ben och armar. Perfekt till fest, eller till våren när man börjar gå med bara ben igen. Den innehåller också arganolja, så förutom att ge huden ett fantastiskt glow, så tillför den även näring och fukt till huden.

 

Har du något bra hårvårdstips till den som precis som du stylar sitt hår ofta?
– Jag skulle säga att det viktigaste är att använda bra produkter som stärker håret och tillför näring. Har man fel sorts produkter som inte är anpassade efter ens hårkvalitet återhämtar sig inte håret.

 

Projekten verkar avlösa varandra. Vilar du aldrig?

–Nej, även om jag är på semester så blir jag nästan aldrig ledig. Alltid är det någon ny idé som poppar upp som jag drar igång. Jag brinner för det kreativa skapandet. Att så ett frö som sen får blomma ut.

 

Kolai finns att köpa på apotekhjärtat.se

 

Shoppa Kolai idag - fri frakt & snabb leverans


Taggar: hårvård , vegansk

Rekommenderade artiklar