Boost - för energi och fokus

Captain Carly’s Natural Company presenterar: BOOST en energishot!

Captain Carly’s Natural Company har sin början i Arizona, på tidigt 90-tal. Företagets medgrundare träffar en härligt sprudlande ung pilot med namnet Carly. Hon har storslagna drömmar om att en dag kunna ta sig till Mars men vägen dit är lång och mycket flygtimmar, något som kräver både pengar och mängder av energi. Carlys hjälpmedel för att hålla energinivån upp stavas e-s-p-r-e-s-s-o, något som var dyrt, ovanligt och osmidigt för en tjej på språng med tre jobb och studier därtill.

Visst måste vi kunna få fram ett mer funktionellt, renare och smartare alternativ till att få energin att hålla under flera timmar? 

Nu finns BOOST energishot som kan bidra till fokus och energi i timmar! BOOST by Carly’s Natural är en modern, funktionell och vegansk energishot som innehåller 180mg naturligt koffein från tre olika källor: kaffeböna, grönt te och guarana. Produkten innehåller även flera vitaminer och ingredienser med positiva kognitiva egenskaper, däribland vitamin B3, B6 och B12 samt L-Tyrosin. Allt för att höja din förmåga att fokusera. Ta din BOOST-shot när du snabbt behöver extra energi och fokus men vill undvika onödiga tillsatser från energiläsk. 

BOOST kommer i ett smidigt ’on-the-go’ format för dig som är på språng. Behöver inte kylas och klarar sig fint i öppnad förpackning i 48 timmar. Ta med den i bilen, gymväskan, handväskan, datorväskan eller på flyget. Lätt, smidigt och snabb energi när du behöver den som mest!


Testa BOOST när energin tryter!


Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.