Taggar: solskydd , solkräm , hudvård

La Roche-Posay: hudvård för alla hudtyper – även de mest känsliga


Alla produkter är framtagna i nära samarbete med dermatologer efter deras behov och höga krav. Produkterna är baserade på thermalskt källvatten från La Roche-Posay i Frankrike, känt för sina lugnande egenskaper. Våra produkter innehåller endast nödvändiga ingredienser för att säkerställa hög effektivitet och tolerans.

  • La Roche-Posay: #1 rekommenderat hudvårdsmärke av dermatologer i Sverige.*

 

"

När jag väljer solskyddsfaktor så letar jag efter en produkt med ett brett skydd mot UVA och UVB med bra konsistens som går in snabbt i huden utan att kännas klibbig!

säger Penny Parnevik

 

La Roche-Posay’s nya Uvmune serie

Nu är solsäsongen här! Solskydd från La Roche-Posay Anthelios ger ett mycket högt, fotostabilt och bredspektrat skydd, utan att innehålla parfym. Produkterna är hypoallergena, samt anpassade för solintolerant och känslig hud.

Anthelios innehåller XL PROTECT: En teknik baserad på ett bredspektrat filtersystem kombinerat med ett antioxidantkomplex som bland annat innehåller lugnande thermalskt källvatten från La Roche-Posay.

 

La Roche-Posay Anthelios Uvmune Ultra Light Cream SPF50+ 50 ml

Mycket högt UVB- och UVA-skydd, anpassad för den känsliga huden runt ögonen. Utan parfym och hypoallergen. Särskilt utvecklad för känslig hud och ögonområdet. Formulerad för att minimera sveda i ögonen. Svettresistent, vilket är en fördel, då solcremen inte rinner när man svettas vid till exempel sportutövning. Skydd mot ultralånga UVA-strålar: UVA [380–400 nm] = slutet av spektrumet som vi kallar ultralång-UVA.

  •  Absorberas omedelbart av huden.
  • Passar konsumenten med en aktiv livsstil.
  • Märks inte på huden.
  • Kan användas under makeup.Handla produkten här ☀️La Roche-Posay Anthelios Uvmune Ultra Cream SPF50+ 50 ml

Skyddar huden mot UVB- och UVA-strålar i ansiktet och i ögonområdet. Särskilt anpassad och testad för den känsliga huden kring ögonen. Utan parfym och hypoallergen. Särskilt utvecklad för känslig hud och ögonområdet. Komponerad för att minimera sveda i ögonen. Svettresistent, vilket är en fördel då solcremen inte rinner när man svettas, t.ex. vid sportutövning. Skydd mot ultralånga UVA-strålar: UVA [380–400 nm] = slutet av spektrumet som vi kallar ultralång-UVA.

  • Lämnar huden mjuk och återfuktad.
  • Gör huden fet.
  • Klibbar inte.
  • Efterlämnar inga vita märken.Handla produkten här ☀️

*Källa: Undersökning av den dermokosmetiska marknaden utfört av A+A; 480 dermatologer i Sverige mellan Jan. 2021 & April. 2021
Taggar: solskydd , solkräm , hudvård

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.