Taggar: indy beauty , hudvård

Ny avancerad hudvård från Therése Lindgren

"

Jag märker att mina följare blir alltmer ”skintelligent” och ställer högre krav på sin hudvård, därför har vi utvecklat Indy Beauty Advanced skincare.

Therése Lindgren, grundare av Indy Beauty

Jag vill alltid utveckla produkter som faktiskt efterfrågas och som kan hjälpa Indy Beauty-användaren, säger Therése Lindgren ägare av Indy Beauty.  Jag märker att mina följare blir alltmer ”skintelligent” och ställer högre krav på sin hudvård, därför har vi utvecklat Indy Beauty Advanced skincare.

Indy Beauty Advanced är 100% vegansk, kvalitativ hudvård med avancerade och aktiva ingredienser som jobbar både på ytan och på djupet. Serien är parfymfri och riktar sig till dig som kräver mer av din hudvård. Den passar dig som vill bygga upp huden för framtiden, reducera och förhindra skadad och förtidigt åldrande hud, och samtidigt få glowet av en hälsosam och djupt återfuktad hud.

Nu lanserar Indy Beauty tre viktiga nyheter för serien, en innovativ rengöringsbalm, en dagkräm fylld med peptider och ceramider, och en nattkräm med bakuchiol. Med de nya produkterna får du en ny hudvårdsrutin som kompletterar den befintliga hudvårdsserien så att just du kan hitta en rutin som passar dina behov.


Det här är nyheterna!

 

Antioxidant Cleansing Balm
parfymfri, 100 ml

Innovativ, silkeslen rengöringsbalm som är mild och återfuktande med antioxidativa och lugnande egenskaper. Den innehåller en hög halt av glycerin som har en fantastisk fuktbindande förmåga så att hudens fuktbalans bibehålls.

Den tar effektivt bort orenheter och make-up utan att täppa till porer eller efterlämna en fet känsla på huden. Balmen masseras in på torr hud och blir till en mjuk olja på huden. Vid kontakt med vatten blir den till en fuktgivande mjölk som lätt kan sköljas av.Peptide and Ceramide Antioxidant Day Cream
parfymfri, 50 ml

En vårdande och stärkande dagkräm som ger en hud i balans. Med fokus på peptider och ceramider som fungerar som hudens byggstenar så stärks hudens barriär och förbättrar fukthalten i huden. Tillsammans med hög- och lågmolekylär hyaluronsyra som har stor vattenbindande förmåga ges en återfuktad, mjuk och jämn hud. Dessutom boostas fukteffekten av squalane som också är härligt mjukgörande.

Niacinamid minskar intrycket av ojämnheter, ger huden mer lyster och ett klarare intryck. Den perfekta basen inför dagens utmaningar som skyddar huden och samtidigt ger den glow, så klart kan krämen användas med make-up.


Intense Bakuchiol Barrier Night Cream
parfymfri, 50 ml

Intensivt återfuktande och vårdande nattkräm som bygger upp och stärker hudbarriären. Huden blir mer motståndskraftig mot yttre påverkan och fria radikaler. Precis som dagkrämen innehåller nattkrämen peptider och ceramider samt hög- och lågmolekylär hyaluronsyra för att återfukta på djupet, maximera och bevara fukten i huden.

Den vegetabiliska ingrediensen bakuchiol är känd för att vara ett mildare alternativ till retinol samtidigt som den har samma fina egenskaper. Hudens elasticitet ökar och ett utslätande intryck fås, samtidigt motverkas hudens åldrande och huden förhindras att skadas ytterligare av oxidativ stress. Niacinamid bidrar till en jämn och klar hud med lyster. Kombinationen av ingredienser ger en kräm som arbetar under natten och gör att man vaknar upp med en återfuktad, sammetslen och jämn hud med glow.

Den nya hudvårdsrutinen med Indy Beauty Advanced Skincare
 

 1. 1
  Rengör huden skonsamt och effektivt
  Antioxidant cleansing balm – En innovativ och effektiv rengöring som gör huden silkeslen och återfuktad.


 2. 2
  Välj serum efter hudens behov och mående
  Intense hydrating serum pre- and postbiotic – Det fuktgivande serumet som ger en sammetslen, välmående och lugn hud med lyster.

  Pore-minimising serum niacinamide 10% + zinc 1% - Det porminskande serumet som ger hud med jämnt och fint glow.

 3. 3
  Avsluta alltid med fukt
  Peptide and ceramide antioxidant day cream – Dagkrämen med fokus på fukt som ger dig den perfekta basen inför dagens utmaningar, skyddar och vårdar huden.

  Intense bakuchiol barrier night cream – Intensivt återfuktande och vårdande nattkräm så att du kan vakna upp med en återfuktad, sammetslen och jämn hud med glow.


Taggar: indy beauty , hudvård

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2022 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.