Taggar: colorwow , hårvård , nyhet

Color Wow – The Power of Wow

Color Wow är ett varumärket som tagit färgbevarande produkter till en helt ny nivå och har vunnit över 70 st utmärkelser för sina innovativa produkter inom care och styling. En kompakt hårserie som är perfekt för färgat och behandlat hår. Alla produkter har unika formuleringar som är noga framtagna för att ge dig de bästa förutsättningarna för att håret ska bli WOW utan att kompromissa med hårets färg eller kvalité!

  

Color Wow har högkvalitativa produkter med en avancerad teknologi. De som kännetecknar produkterna är att det är väl utvalda ingredienser som tillsammans skapar ett fantastiskt resultat utan att påverka hårets kvalité eller färg. Samtliga produkter innehåller värmeskydd för att motverka slitage och bibehålla en livfull färg. Produkterna har blivit en viral succé på sociala medier tack vare det resultat de ger. Kändisstylisten Chris Appleton som bland annat stylar Kim Kardashian och Jennifer Lopez har skapat virala trender som kännetecknas av superglansigt hår, sleek looks och ett resultat som ser otroligt lyxigt ut. Chris Appleton är känd för att skapa eleganta och lyxiga resultat, där han aldrig skulle använda produkter som påverkar hans kunders hår negativt.

    

Money Masque, Dream Coat och Xtra Large Bombshell Volumizer är Chris Appletons favoritprodukter som har blivit en viral succé. Dream Coat har en unik teknologi som ger ett spegelblankt hår, helt utan friss. Money Masque är skapad tillsammans med Chris Appleton och är lyxig hårinpackning som reparerar, återfuktar och skapar ett silkeslent hår med otrolig glans. Xtra Large Bombshell Volumizer är en volymgivande produkt med en innovativ formula som ger håret volym och fyllighet som håller hela dagen – helt utan produktkänsla.

Color Wows VD och grundare, Gail Federici, är en entreprenör inom skönhetsindustrin och är hårvårdens okrönta drottning. Color Wows yttersta mål är att hjälpa kvinnor till att få det håret de önskar de hade fötts med.

  

 
Taggar: colorwow , hårvård , nyhet

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.