Vision & värderingar


Vår vision

Som en del av ICA Gruppen arbetar vi på Apotek Hjärtat för att göra varje dag lite enklare.

Vår mission

På Apotek Hjärtat jobbar vi varje dag med: Att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande.

Våra värderingar

Enkelhet

ICA:s vision är att göra varje dag lite enklare. Att välja det enkla först är viktigt för oss på ICA. Enkelhet är för oss också ett förhållningssätt där vi är tydliga, ärliga och litar på varandra. Då blir det enklare att prestera bra tillsammans. Och när vi låter enkelhet prägla sättet vi jobbar på, blir vi ännu mer effektiva och snabbrörliga. Det ger kunden de bästa lösningarna och det ger oss tydlighet och fart i vårt dagliga arbete.

Entreprenörskap

Vi på ICA tror på och drivs av den kraft som finns i entreprenörskapet, enskilt och gemensamt. Att lyckas med affärer handlar om att se och skapa möjligheter, om handlingskraft, innovation och viljan att ta eget ansvar. I entreprenörskapet ligger också modet att prova och viljan att ständigt förbättra. Det som gör att vi hela tiden utvecklas och blir lite bättre. När vi hittar nya behov vi kan lösa för kunden skapar vi nya möjligheter för vår affär.

Engagemang

Vi engagerar oss i våra kunder och vi utvecklas tillsammans. För gör vi det, kan vi göra skillnad. Vårt engagemang kan även göra skillnad på andra sätt. Engagemanget i jobbet skapar bättre resultat. Engagemanget i varandra skapar gemenskap och när vi tror på varandra presterar vi som allra bäst. För oss handlar goda saker om mer än mat– vi tror på ett engagemang i vår omvärld som bidrar till en hållbar och bättre värld

 

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2022 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.