Detta är Apotek Hjärtat

Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer.

i är på väg mot semestertider och sommaröppna apotek. Vart är du på väg?
Sommaren kan erbjuda solsting, sönderbrända axlar, gräsfläckar på kläderna och alldeles för mycket regniga dagar. Sommaren kan även erbjuda dig en chans till sommarjobb! Under sommarmånaderna går många av våra anställda på semester och vi öppnar även upp våra sommarapotek. Detta innebär ett ypperligt tillfälle för dig att jobba extra hos oss. Du kanske är en student som vill få in en fot på marknaden eller en pensionerad farmaceut som saknar kundkontakten.
Sommaren kan erbjuda solsting, sönderbrända axlar, gräsfläckar på kläderna och alldeles för mycket regniga dagar. Sommaren kan även erbjuda dig en chans till sommarjobb! Under sommarmånaderna går många av våra anställda på semester. Detta innebär ett ypperligt tillfälle för dig att jobba extra hos oss. Du kanske är en student som vill få in en fot på marknaden eller en pensionerad farmaceut som saknar kundkontakten.
På Apotek Hjärtat kan vi erbjuda dig som apotekar- eller receptariestudent utbildning inom egenvård så att du när du sommarjobbar hos oss kan arbeta med rådgivning till våra egenvårdskunder.
Vi annonserar delar av våra sommarvikariat på vår hemsida, klicka gärna in under rubriken Lediga tjänster för att se vilka spännande möjligheter som finns just nu.  Om du inte hittar någon annons som passar dig är första steget mot ett sommarjobb att registrera ditt CV hos oss. Det kan du göra via denna länk
På Apotek Hjärtat ansvarar varje enskild apotekschef för att anställa sommarvikarier. Ta därför gärna även kontakt med apotekscheferna på de apotek du är intresserad av att jobba på. Om du inte vet vilka apotek som finns i närheten kan du klicka in på denna länk
Stort lycka till på vägen mot ett sommarjobb!


Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid - och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största fristående apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till ett apotek med hjärta!

Vår vision

På Apotek Hjärtat arbetar vi tillsammans mot det gemensamma målet: Vi ska göra varje dag lite enklare.

Vår mission

På Apotek Hjärtat jobbar vi varje dag med: Att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande.

Våra värderingar

Enkelhet

ICA:s vision är att göra varje dag lite enklare. Att välja det enkla först är viktigt för oss på ICA. Enkelhet är för oss också ett förhållningssätt där vi är tydliga, ärliga och litar på varandra. Då blir det enklare att prestera bra tillsammans. Och när vi låter enkelhet prägla sättet vi jobbar på, blir vi ännu mer effektiva och snabbrörliga. Det ger kunden de bästa lösningarna och det ger oss tydlighet och fart i vårt dagliga arbete.

Entreprenörskap

Vi på ICA tror på och drivs av den kraft som finns i entreprenörskapet, enskilt och gemensamt. Att lyckas med affärer handlar om att se och skapa möjligheter, om handlingskraft, innovation och viljan att ta eget ansvar. I entreprenörskapet ligger också modet att prova och viljan att ständigt förbättra. Det som gör att vi hela tiden utvecklas och blir lite bättre. När vi hittar nya behov vi kan lösa för kunden skapar vi nya möjligheter för vår affär.

Engagemang

Vi engagerar oss i våra kunder och vi utvecklas tillsammans. För gör vi det, kan vi göra skillnad. Vårt engagemang kan även göra skillnad på andra sätt. Engagemanget i jobbet skapar bättre resultat. Engagemanget i varandra skapar gemenskap och när vi tror på varandra presterar vi som allra bäst. För oss handlar goda saker om mer än mat– vi tror på ett engagemang i vår omvärld som bidrar till en hållbar och bättre värld

- See more at: https://apotekhjartat.se/om-oss/organisation-och-snabbfakta/vision-och-varderingar/#sthash.cmzYBxdN.dpuf

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.