Därför ska du välja Hjärtat!

Vem är bättre lämpad att berätta om hur det är att arbeta på Apotek Hjärtat än någon av våra medarbetare? Här nedan får du ta del av några av våra medarbetares berättelser om hur deras väg inom Hjärtat ser ut.

Fem starka skäl att jobba hos oss

  • Bara 5? Du får nästan 400! Det är så många apotek vi har. Vår storlek innebär en trygghet och en variation av olika apotek att jobba på – över hela landet. 
  • Hos oss är inflytande på riktigt. Med en platt organisation som vill ta vara på medarbetarnas kunskaper och åsikter har du möjlighet att göra skillnad.
  • Kompetensutveckling står högt upp på vår agenda, vi erbjuder bland annat traineeprogram för dig som vill bli apotekschef i framtiden.
  • Vi är på väg. Med en ständig utveckling med farmacin och kunden i fokus kommer din kompetens till nytta samtidigt som det alltid finns något nytt att lära.
  • Vi arbetar med hälsa för kunderna, medarbetarna och behövande. Alla ska vara med! Kom och må bra med oss!

 

Anders Nyberg, VD 

"Att hjälpa människor att må bättre är en väldigt bra drivkraft"

Anders Nyberg, VD Apotek Hjärtat

Det roligaste i mitt arbete är att få vara med att skapa ett framgångsrikt företag. Och att samtidigt hjälpa människor att må bättre. Det är en väldigt bra drivkraft. Det är inte särskilt byråkratiskt här på Apotek Hjärtat. Jag tycker vi har skapat en kultur där alla idéer tas tillvara. Visst är Apotek Hjärtat ett stort företag när det gäller resurser, men det känns som ett litet företag. Vi jobbar nära varandra och har korta beslutsvägar.

Jag tror att det är en viktig drivkraft hos människan att växa och utvecklas. Det är därför det är så viktigt med bra vidareutbildningar och tydliga karriärvägar. Det ska alltid finnas möjlighet att utvecklas, antingen inom sin yrkesroll eller för nya uppgifter. Det blir också roligare att gå till jobbet om man känner sig stolt över det man gör. Att man gör nytta. Jag tror det är ett skäl till att många medarbetare trivs. Just känslan av att göra skillnad med sin kunskap och att man hjälper kunderna på ett bra sätt.

Det är en spännande resa att skapa framtidens apotek. Det kommer vara något mer än dagens apotek, som ett modernt hälsoföretag. Men alltid med hjärta. Vårt arbete handlar i grunden alltid om att möta och hjälpa kunderna på bästa sätt. Därför måste vi anstränga oss lite extra, bry oss lite extra.

 

 

Vi på Apotek Hjärtat vill hjälpa människor att må bättre. Det innebär ett socialt ansvar. Därför samarbetar vi med Gundua Foundation för en ny och välbehövd hälsoklinik i Kenya.

Lisbeth Agering

Vi bidrar både med kunskap och ekonomiskt stöd till det tillhörande apoteket. Varje år får fem av våra medarbetare åka ner och arbeta på plats. Lisbeth Agering är en av dem.

- Det var en fantastisk upplevelse att få åka ner och se hur det vi bidrar med, till exempel vaccinationer, kommer till användning där och när det behövs som bäst. Vi var också med och utbildade invånarna i bland annat i läkemedelsdosering. Till exempel vad som är viktigt att tänka på vid antibiotikabehandlingar, vid diabetes och hur viktigt det är med hygien.

- Att få åka till Kenya och möta de boende där var en fantastisk upplevelse som jag hoppas att alla kunde få uppleva. Jag kommer åka dit igen när jag blir pensionär för att volontärarbeta.

 

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.