Klubb Hjärtat

Som medlem i Klubb Hjärtat skämmer vi bort dig lite extra! Du samlar bonus varje gång du handlar, får ta del av unika klubberbjudanden och när du fyller år så uppvaktar vi dig såklart med en överraskning. Hjärtligt välkommen till Klubb Hjärtat!

Som medlem får du:

  • Personliga erbjudanden och unika rabatter.

  • Möjlighet till bonus på dina inköp hos oss*.

  • Möjlighet att samla gemensam bonus på ICA genom att också vara stammis på ICA.

  • Inbjudningar till Hjärtats klubbdagar och event.

  • Möjlighet att vara med och påverka via Klubb Hjärtats kundpanel.


* Gäller ej recept.


Dina poäng och din bonus är beroende av ditt samtyckesval för bonus. På både apotekhjärtat.se och ICAs e-handel får du poängen när ordern är levererad, inte vid beställning. Exempel, om du lägger en order sista januari som levereras i februari, så kommer poängen att räknas in i bonusen för februari. Läs mer om vårt bonussystem här.

Den bonus du får lägger vi direkt på ditt medlemsskap 12 gånger per år. Då riskerar du inte att tappa bort dina bonuscheckar, du har dem alltid med dig. Den innestående bonusen löses in i kassan mot uppvisande av klubbkort eller legitimation.

Vi kommunicerar framför allt med e-postutskick eftersom det är ett enkelt och miljövänligt sätt att nå dig. Registrera därför din mailadress under Mina uppgifter så att du kan få kampanjens erbjudande, inbjudan till klubbdagar och information.

Vill du vara med och påverka?

Vill du vara med och påverka? Då ska du gå med i vår kundpanel. Det gör du under Mina uppgifter. Där kan du också uppdatera dina personliga uppgifter och välja hur du vill att vi ska kommunicera med dig.

Lite extra kärlek, från Hjärtat helt enkelt.