Från den 31 oktober gör vi uppehåll i tjänsten Till dörren med ICA.Apoteksprodukter med din ICA-leverans!

 
Nu kan ICA-bilen leverera dina apoteksprodukter tillsammans med din mat. Leveranserbjudandet gäller dig som har en bokad hemleverans från ICA på en vardag efter kl 14, och bor i Stockholmsområdet. Läs mer nedan om hur du går tillväga.

Samleverans möjliggörs genom att vissa personuppgifter delas mellan Apotek Hjärtat och ICA, läs mer här.

Gör så här

1. Ha en bokad leverans från ICA.se en vardag efter kl.14

2.  Logga in och lägg sedan din order på Apotek Hjärtat mellan kl 10.00 - 23.59 dagen innan din leverans från ICA kommer

3.  I kassan väljer du leveransalternativet hem till dörren med ICA

 

 Ange koden ICA25AH för 25% rabatt* på ditt köp på Apotek Hjärtat! 


*Rabatten gäller på ett köp över 400 kr för inloggade klubbmedlemmar.
Gäller ej receptköp, förbrukningsartiklar inom förmånen, modersmjölksersättning och nappflaskor för barn under 6 mån.

Väljer du hem till dörren med ICA nästa gång du handlar online på Apotek Hjärtat kommer du få möjlighet att besvara en kort kundundersökning.


Frågor & svar

 
Hur går jag till väga för att få min onlineorder från apotekhjartat.se levererad hem till dörren med ICA?

Erbjudandet gäller dig som är inloggad med ditt Klubb Hjärtat-medlemskap och har en ICA-leverans bokad på en vardag efter kl 14, samt bor inom Stockholmsområdet.

Slutför du ditt köp på apotekhjartat.se mellan kl 10.00-23.59 dagen före leverans visas din bokade leveranstid med ICA automatiskt i fraktväljaren, och blir därmed möjlig att välja. (Du vet väl om att du kan logga in och påbörja en varukorg redan nu, även om du slutför köpet och väljer leveransmetod senare.)

Du gör alltså två separata köp, men din apoteksorder kommer kopplas till din ICA-order med samma tidsspann för leverans, så samlevereras kan genomföras.
Varför kan jag inte välja leverans hem till dörren med ICA?

Det kan finnas flera anledningar till att leveransalternativet hem till dörren med ICA inte är valbart: Testet pågår i Stockholmsområdet och är geografiskt avgränsat. Tidsfönsterna då leveransalternativet visas kan du läsa mer om här. Vissa apoteksvaror kan endast lämnas ut hos ombud eller apotek och därför visas inte hemleverans som alternativ. Testet kan också ha ett tillfälligt uppehåll för justering av tjänsten.


Det finns precis som tidigare även andra alternativ för hemleverans.
Hur hanteras mina personuppgifter?

För att kunna erbjuda samleveranser behöver vi säkerställa att den valda leveranstiden på ICA passar leveranstiden på Apotek Hjärtat. Detta gör vi genom att kontrollera kontaktuppgifter i form av e-post och telefonnummer mellan bolagen för att därmed se om samleverans är möjlig. Därför har ICA Sverige AB och Apotek Hjärtat AB ett gemensamt personuppgiftsansvar för denna behandling. Läs mer om personuppgiftshantering här

Här kan du läsa mer om hur ICA Sverige behandlar dina personuppgifter.

 


Vad kostar frakten?

Frakten kostar ingenting extra när du använder din leveransslott hem till dörren med ICA.Måste jag beställa mat för att kunna få mina apoteksvaror hem till dörren med ICA?

Ja, vill du använda dig av leveransalternativet hem till dörren med ICA behöver du först lägga en order för hemleverans från ICA, läs mer ovan . OBS! Det finns precis som tidigare även andra alternativ för hemleverans. Körs apoteksvaror i kylutrymmet i ICAs bilar nu?

Apoteksvaror inklusive läkemedel hanteras under hela kedjan från lager till dörr enligt gällande krav. Det är märkningen på produkten som styr vilken temperatur för lagring och transport som gäller. Apoteksvaror som måste förvaras i kylskåp levereras för närvarande inte med hemleverans från Apotek Hjärtat. u Vilken kundtjänst vänder jag mig till om jag har frågor gällande min leverans från apotekhjartat.se med ICA-bilen?

Gäller frågorna din leverans hem till dörren med ICA så vänder du dig till ICAs kundtjänst på tel. 033-47 47 94Hur får jag avisering om leverans hem till dörren med ICA?

Du får ett SMS från ICA så snart ditt paket är på väg och kan därefter följa din leverans i realtid. Vet ICA vilka apoteksvaror jag beställt?

Nej, på apotek gäller samma tystnadsplikt som inom sjukvården. Det innebär att information om din beställning enbart hanteras av Apotek Hjärtat.Varför erbjuder Apotek Hjärtat leverans hem till dörren med ICA?

ICA och Apotek Hjärtat delar visionen om att göra varje dag lite enklare. Genom att leverera mat och apoteksvaror vid samma tillfälle hoppas vi kunna förenkla för kunderna genom att minska antalet leveranser.Hur ser kopplingen ut mellan ICA och Apotek Hjärtat?

ICA Sverige och Apotek Hjärtat ingår båda i ICA Gruppen AB - ett ledande detaljhandelsföretag med fokus på mat och hälsa. I koncernen ingår ICA Sverige och Rimi Baltic som i huvudsak driver dagligvaruhandel, ICA Fastigheter som äger och förvaltar fastigheter, ICA Banken som erbjuder finansiella tjänster och Apotek Hjärtat som driver apoteksverksamhet.


Om jag har rabatt på ICA eller Apotek Hjärtat - kan jag använda den hos den andra parten?

Rabatter och erbjudanden från ICA-handlare respektive apotek är unika och kan inte utnyttjas för köp i den andra kanalen.

 

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2022 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.